KAPCSOLAT

FONTOS, kérjük ne felejtse!- csak akkor tudunk Önnek válasz emailt küldeni, ha email címét is kitölti.Érdeklődése nem foglalásnak minősül, így nyugodtan írjon nekünk.

Telefonos érdeklődésre, a foglaltságokkal kapcsolatban nem mindig tudunk választ adni, ellenben az emailokra mindig megválaszolunk viszonylag gyorsan.

Amint megérkezik hozzánk levele, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy jelezhessük, az adott időpontban van-e szabad helyünk.

Írjon nekünk!

  Kapcsolat: Kórusz Márti és Lánc Józsi

  Tel.: +36 20/433 1732
  E-mail: zebimarta@gmail.com
  Web: www.zebegenyiapartmanok.hu

  Szállás elfoglalása

  A foglalásban rögzített érkezési időpont előtti napon a megadott telefonszámon jelentkezünk, hogy az érkezés pontos időpontját egyeztetni tudjuk.A szállást 14.00 órától lehet elfoglalni. Vendégeinket Zebegény főteréről személyesen kísérjük el a helyszínre, ill. átadjuk a kulcsot.

  Kulcs átadással kapcsolatos és egyéb  infó:

  A szálláson nem tartunk ügyeletet, így kérésünk:

  • ha még nem járt nálunk, akkor megtalál bennünket a fő téri – Galéria Cukrászdában, ahol át tudjuk adni a kulcsokat (főszezonban minden nap, szezonon kívül: péntek – szombat – vasárnap – 14-18 óráig ).
  • bármi kérése, vagy észrevétele van, kérjük azonnal szóljon nekünk, megpróbálunk minden kérést teljesíteni.
  • fizetés kiegyenlítése érkezéskor
  • érkezés 14-tól
  • szállás elhagyása 10 óráig
  • törölközőt kérjük hozzon magával

  Szállás elhagyása

  A vendégház elhagyásáról előző nap telefonon egyeztetünk vendégeinkkel. Amennyiben aznap nincsenek érkező vendégek, a távozás időpontját rugalmasan kezeljük.
  Kérésével forduljon hozzánk!

  Gyakran feltett kérdések

  Mivel tudok fizetni?

  Fizetés előre utalással, vagy pedig a helyszínen készpénzben lehetséges. Az előleg fizetésből elérhetőségeinken kap részletes információt.

  Tudok a szállás előtt parkolni?

  Apartmanjainkkal szemben található ingyenes parkolókat tudják használni. Műterem apartmanházban való foglalás esetében egy a házhoz fenntartott külön parkolót tudunk biztosítani az utcában.

  Foglalás lemondása

  Amennyiben nem tud a lefoglalt időpontban utazni, kérem mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk a részletekről.

  Mi számít végleges foglalásnak?

  Kérjük mindenképpen elsőként vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az adott időpont szabad-e. A foglalás a visszaigazoló email beérkeztével válik véglegessé.

  Time used: ms