Apartmanjaink Zebegény Központi részen, KÖZVETLEN Duna partján ill. a falu szivében helyezkedik el. Választékunkban 6 apartmant kínálunk Meleg szívvel, melyek szinvonalának és ápoltságáról személyesen gondoskodunk. Télen nyáron fogadjuk szeretettel vendégeinket.
Ajánlásaink – pároknak, családoknak, kisebb nagyobb Baráti társaságoknak, valamint cégeknek ajánljuk . Helyszíneink 3 különböző cimen találhatók.

Tekintse meg galériánkat!

Napraforgó Apartmanházban: “Praliné” Apartman 2+2 fős 

Zebegény központjában, KÖZVETLEN a Duna partján, kényelmes apartmanjainkban foglalhatsz szállást.

Napraforgó Apartmanházban:  “Burgundi” Apartman 2+2 fős

 

Napraforgó Apartmanházban: “Maxima” Apartman 6 fős

Napraforgó Apartmanházban :  “Romantik” Apartman 2 fős

Műterem Apartmanház: központban Szőnyi utca 19/a  2/3 fős

Zebegény – központjában a Szőnyi utcában található ez a kis mézeskalács házikó, mely egykoron présházként funkcionált, korszerűsítés után a legbájosabb műterem házzá alakult.

CENTRÁL Apartman: Fő tér , 2 fős

 

MEGNYITOTTUNK!
Zebegény központjában, a csodálatos és varázslatos fő téren található apartmanunk.
Klasszikus és modern stílus találkozása – melynek gondolatában fogalmazódott meg a helyszín.
Ha szereted a kultúrát és a romantika sem áll távol tőled, akkor nálunk a helyed.Szép műalkotások környezetében garantáltan jól fogod érezni magad.
Ha hozzánk jössz , részt vehetsz a falu vérkeringésében, érezheted a kis falu lüktetését, kisétálhatsz egy kávéra a Galéria Cukrászdába, vagy a Mókus sörözőbe egy jó pohár sörre, átsétálhatsz egy jó házias menüre, ami a szemközti konyhán található. Kiránduláshoz kerékpárt vagy vízi járgány is tudunk biztosítani.
Helyszínünk kiváló, ha esküvőt tervezel, mert csak át kell sétálni a mellettünk található csodás Kós Károly templomba és az előkészületekben ennél jobb helyszínt nem is tudnánk javasolni.

Egy igényesen, kényelmes, nyáron hűvös, télen meleg lakást kínálunk vendégeinknek.

Télen-nyáron szívesen várunk!

Zebegény

Tekintse át apartmanjaink leírását, amennyiben megtalálta az Ön számára megfelelőt, kapcsolat menüpontunk alatt elküldheti nekünk foglalását!